Miesten kasvohoidot ja hinnasto

DETOX
Kirkastaa ja puhdistaa ihoa joko omana hoitonaan tai toisen hoidon/sarjahoidon valmistelevana toimenpiteenä. Syväpuhdistava hoito, joka edistää kuona-aineiden poistumista sekä lisää solujen elinvoimaisuutta. Hoidossa käytettävän mantelihappokuorinnan sekä raikkaan geelinaamion ansiosta ihosta tulee uudistunut ja hehkeä.

75€

DETOX + mekaaninen ihonpuhdistus
Detox kasvohoito, jonka yhteydessä tehdään mekaaninen ihonpuhdistus. Hoito kirkastaa sekä puhdistaa tukkeutuneet huokoset. Hoidon jälkeen solut ovat elinvoimaisia ja valmiina vastaanottamaan vaikuttavia aineita.

90€

MOISTURISING
Kosteuttava kasvohoito, joka elvyttää ihon kosteudesta vastaavia soluja. Kasvohoito vahvistaa ihon suojatoimintoa sekä edistää luonnollisia kosteuttavia tekijöitä palauttaen kosteuden kuivalle iholle. Hoidossa käytettävien kosteuttavien tuotteiden sekä hieronnan avulla ihosta tulee pehmeä, kimmoisa ja raikas.

90€

SENSITIVE
Rauhoittava hoito herkälle ja couperosa-iholle. Suojaa ihoa ikääntymiseltä ja ulkoisilta tekijöiltä.Rauhoittavassa herkän ihon hoidossa vahvistetaan ihon pintakerrosta, joka toimii suojana ulkoisia tekijöitä vastaan. Hoitavina ainesosina ovat etanaseerumi ja ProSense-peptidit. Hoito sisältävä lymfaattinen hieronta edistää nesteiden sekä kuona-aineiden poistoa. Kiristävä tunne ja ihon punoitus vähenee ja ihosta tulee kuulas.

Hoito suositellaan sarjahoitona. 4-5 hoitoa kerran viikossa.

95€

PURIFYING+ mekaaninen puhdistus
Tasapainottava kasvohoito nuorelle epäpuhtaalle iholle tai aikuiselle rasvaiselle iholle. Solujen luonnollisen ’bakteeriflooran’ tasapainottamiseen ja ihon elvyttämiseen keskittyvä hoito. Hoito hillitsee talin tuotantoa, supistaa ihohuokosia, silottaa ihoa sekä vähentää epäpuhtauksia. Hoidon yhteydessä tehdään mekaaninen puhdistus.

105€

ICON TIME
Ikääntymisprosessia hidastava hoito. Valittavana kolme hoitoa eri ikäryhmille. Elvyttää ihosolujen toimintaa ja suojaa ihon tukirakennetta. Taistelee ryppyjä sekä ihon veltostumista vastaan. Sisältää ensiluokkaisia energisoivia elementtejä hopeasta, kullasta ja platinasta.

Hoidot suositellaan sarjahoitona. 4-6 hoitoa kerran viikossa.

 

Elvyttävä hoito 105€
Kiinteyttävä hoito 120€
Uudistava hoito 135€

WHITELIGHT
Pigmenttimuutoksia vaalentava hoito. Valittavana kolme hoito vaihtoehtoa. Vaalentaa ja kirkastaa ihoa. Ennaltaehkäisee ja hoitaa pigmenttimuutoksia samalla sisältäen voimakkaan anti-age vaikutuksen. Bioelvyttää ja uudelleen harmonisoi melaniinin tuotantoa tehden ihonsävystä tasaisen ja kauniin.

Hoidot suositellaan sarjahoitona. 4-6 hoito kerran viikossa.

Kirkastava hoito 105€
Hoito pigmenttimuutoksiin 120€
Anti-Age -hoito pigmenttimuutoksiin 135€

V-LIFTING
Hoito niille, jotka kieltäytyvät antamasta ajan rasittaa kasvonpiirteitään juonteilla ja veltostuneella iholla. Hoidossa käytetään kuorinnan sijaan kahta eri kasvonaamiota, jotka uudistavat ja kiinteyttävät ihoa. Hoidon hieronnan tavoitteena on edistää syvää lymfanestekiertoa. Sillä on myös anti-age–vaikutus sen sisältämän muinaisen ihon hierontamenetelmän ansiosta. Lisäksi hierontaliikkeet aikaansaavat tehokkaan kohottavan vaikutuksen, parantavat ihon hapenottokykyä sekä poistavat nesteitä. Lopputuloksena kaunis, elinvoimainen iho.

Hoito suositellaan sarjahoitona. 4-6 hoitoa kerran viikossa.

135€

YOUTH VENOM
Intensiivinen hoito ilmejuonteisiin ja syviin juonteisiin. Hoito sopii kaikenikäisille, joilla on ilme- tai ikäjuonteita. Hierontatekniikan tavoite on saada takaisin nuorekas iho. Siinä käytetään hyväksi manuaalista lihasrelaksanttivaikutusta, jonka avulla saavutetaan rentouttava vaikutus kasvolihaksiin näin täyttäen syviä- ilmejuonteita.

Hoito suositellaan sarjahoitona. 4-6 hoitoa kerran viikossa.

169€

SILMÄNYMPÄRYSHOITO
SUPERMASK hydrogel -naamio
Silmänympäryshoito raikastaa ja sen sisältämät pro-collagen -peptidit ja rauhoittavat ainesosat eliminoivat tummia silmänaluisia ja silmäpusseja.

35€