Resurface2 Kasvohoidot

Ihoa uudistavien hoitojen uusi aikakausi.

Vähentää näkyvästi juonteita ja epäpuhtauksia, vaalentaa pigmenttiläiskiä ja tasoittaa aknearpia sekä koko kasvojen ihoa. Kuorinta on yksi tärkeimmistä ja tehokkaimmista keinoista saada iho näyttämään hyvältä. Mitä voimakkaampi ja syvemmällä vaikuttava kuorinta on, sitä sitä helpommin se voi häiritä ihon toimintoja, jolloin iho kuivuu ja punoittaa sekä tuntuu epämiellyttävältä.

 

RESURFACE2 on innovatiivinen ja tehokas ammattimainen työkalu. Se ei häiritse ihon herkkää tasapainoa aiheuttaen epämiellyttäviä sivuvaikutuksia ja tulehdusprosesseja, vaan suojaa ihon mikrobiomia "näkymätöntä hyvien bakteerien maailmaa" ihon pinnalla, jonka tehtävänä on ylläpitää ihon terveyttä ja suojella ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä.

 

RESUSFACE2 on TEHOKAS ja TURVALLINEN.

Käyttö, turvallisuus ja tehokkuus on tarkasti testattu:

Deparment of Dermatological Clinic of the University of Naples Federico II - yliopistossa.

 

RESURFACE2 hoito tehdään aina sarjahoitona 4x tai 6x haluttujen tulosten saamiseksi ja jolloin hoito on tehokas ja turvallinen. Hoitosarjaan sisältyy myös aina kotihoitotuotteet. Sarja alkaa aina fresUP hoidolla, joka on pohjustava ja sarjahoitoon ihoa valmistava. fresUP hoidon voi tehdä myös yksittäisenä kirkastavana kasvohoitona.

 

proAGE taistelemaan ikääntymisen merkkejä ja juonteita vastaan

4x sarjahoito 360€ (sis. kotihoitotuotteet 79€)

6x sarjahoito 500€ (sis. kotihoitotuotteet 120€)

 

skinREFINE tasoittamaan ihon epätasaisuuksia ja arpia.

4x sarjahoito 360€ (sis. kotihoitotuotteet 79€)

6x sarjahoito 500€ (sis. kotihoitotuotteet 120€)

 

fresUP kirkastava yksittäinen kasvohoito 75€