Diego dalla Palma Professional- Tutkittua, turvallista ja tuloksellista ihonhoitoa

Diego dalla Palma Professional on laadukas, ihonhoidon uusinta teknologiaa hyödyntävä italialainen ammattikosmetiikkasarja. Valikoima sisältää tehokkaita ja turvallisia kosmetologin tekemiä kasvo- ja vartalohoitoja sekä kaikille ihotyypeille sopivia ihonhoitotuotteita, joita on miellyttävä käyttää. Sarjan oma sisäinen tutkimus- ja kehitysosasto, yli 50 vuoden kokemus alalta sekä yhteistyö tieteellisten yhteisöjen ja yliopistojen kanssa takaavat ensiluokkaisen ihonhoitosarjan. Diego dalla Palma Professional- sarjalle on myönnetty kansainvälinen ISO 9001-sertifiointi, joka määrittelee tuotteiden laadun ja turvalliset valmistustavat.

 

51+3 HYALU COMPLEX™: Diego Dalla Palma Professional- tuotteiden ja hoitojen pohjalla on ainutlaatuinen 51+3 HYALU COMPLEX™- tehoaineyhdistelmä, jossa yhdistyvät useat ihoa hoitavat ainesosat: mm 20 amino-happoa, 16 vitamiinia sekä lukuisa määrä muita iholle tärkeitä tehoaineita. Yhdistelmä ravitsee ja uudistaa ihoa sekä palauttaa ihon optimaalisen tasapainon.

Liiketilamme toimii kosmetiikka myymälänä, ihonhoitokeskuksena sekä meikkistudiona. Liiketilamme toimii myös tuotesarjan Suomen maahantuonnin showroomina.